Sir, Please – Min mor er min kakao smøreffect!

Ja, ifølge interview spørgsmål fra sukkerindustrien, ja, det er generelt sjovere at have en spiseskefuld for nogle glatte, bløde, pillowy social godkendelse, end at være en gaffel spise det. I tidligere tider, efter at have hørt en hel del om en ny kost fad, der er meningen at fjerne mave fedt gennem methetics, ville man nødt til at nippe til resten af skeen, indtil deres mund ikke længere var fuld.

I moderne tid får vi at vide, at det er OK at spise noget, vi tilbydes. Vi kan spise visse fødevarer, der er rige på fedt, og vi kan også spise visse frugter og grøntsager, der hjælper os med at forbrænde fedt. Men hvad er det, vi skal spise for at stoppe vores cellulite? Det lader til, at OKCOTHER konventionelle visdom med deres sunde spise tips er alle de vrede. Efter at udelukke flere valg almindeligt tilgængelige på købmand, det eneste andet sted, vi kan få disse typer af ernæringsmæssige kraftcentre ville være gennem fastfood restaurant.

De, der har råd til det, og heldigvis er i stand til at spise de fødevarer, der hjælper med at slippe af med cellulite, forbruge et stigende antal fastfood måltider hver dag. Har du nogensinde får nok grøntsager og fedtfattigt mejeri i dit system for at tilfredsstille din sult? Når du når disse sult advarsler, som regel omkring snack tid, din gale trang til chips, svinekød, og / eller oksekød er overvældende. Har du altid overspise, når du er stresset? Har du ofte befinder dig absentmindedly leger med din mad, mens du ser tv, eller læse en bog? Forskning viser, at stress kan forårsage cellulite.

Alle disse faktorer bidrager til, at man bliver en siddende and til cellulite. Hvad er svaret? 1987 var året den første rapport om cellulite forårsaget af et hormon ubalance blev offentliggjort. Det blev konstateret, at en C-vitamin og en selenmangel var normalt årsagen. Så i langsom udvikling i biopsier taget af femten kvinder, femten viste sig at have høje niveauer af cellulite. De femten fik ikke kosttilskud af vitaminer som en forebyggende behandling. Så undersøgelsen ikke rigtig sige, at cellulite er forårsaget af en vitaminmangel, selv om det er en god teori.

Så i 1988 kom en anden rapport afslører, at en kombination af faktorer, herunder et højt fedtindhold kost, mangel på frugt og grøntsager, og utilstrækkelig vandindtag var årsagerne til cellulite dannelse. Samme år så også den første optræden af appelsinskal look.

Ved at tage vitamintilskud for at hjælpe dig med at forhindre cellulite og helbrede det, hvis du allerede har det, skal du først vide, hvordan du vælger vitaminerne. Ikke alle vitaminer er ens. For én ting en kombination af vitaminer kan forårsage en vis toksicitet, så det er vigtigt at finde en, der er alle naturlige. Når du ser et C-vitamintilskud, bør det ikke have mere end aktiverer en af formerne for vitamin A, som ikke er en faktisk antioxidant.

I ant cellulite cremer en af de nyere opdagelser er N-Acetyl. Det er en kombination af vitamin A i en ikke-ptisk emulsion. Selv om det er lovende, undersøgelsen af N-acetyl i cellulite behandling cremer stadig har en måder at gå, før det viser sig, at det kan mærkes et gennembrud. Men deres popularitet har ublu en række høringscentre, der har set positive resultater fra det.

N-acetyl forekommer naturligt i fugleklatter og urin, for det er rig på betakaroten, som omdannes til vitamin A i kroppen (men i meget mindre doser end hos mennesker). Slutresultatet af beta-caroten i en vitamin A-creme er ikke meget forskellig fra at tage vitaminet gennem munden: betakaroten mister evnen til at blive til vitamin A i fordøjelsessystemet, og du ender med en gulsotfarve. Fordelen ved N-acetyl i cellulite behandling cremer er, at de kan være virkelig let at formulere og ekstrakter kan være yderst gavnligt for huden. Ved at tilføje N-acetyl til en creme, der allerede indeholder alle de andre ingredienser (som beta-caroten), giver det mulighed for, at det hurtigt absorberes i huden, hvor det kan fugte og reparere bindevævet for mange helbredende fordele.

Mange anti-cellulite cremer indeholder et væld af syntetiske vitaminer, der mens nyttige for huden, ikke har nær så mange helbredende fordele som en synergistisk kombination af vitaminer og andre forbindelser som lavendel olie, Tea Tree olie og andre blide urteekstrakter. Det er vigtigt at indse, at når du lægger en creme på din hud, er det næsten som om du spiser den creme. Det vil sige, at de aktive ingredienser i cremen arbejder sig ind i din blodbanen næsten øjeblikkeligt.

Skriv kommentar