Nærende kost – Spise på lang sigt

Vand er en af de vigtigste næringsstoffer til vores kroppe. Vand er 70% af menneskekroppen. Dine muskler og organer består af omkring 70% vand. Dehydrering eller overdreven svedtendens kan forårsage skade på dine muskler og organer.

Det er vigtigt at have vand, der er blevet ordentligt filtreret og beriget. Kvaliteten af vores vand påvirker direkte, hvordan vi forbruger det. Kunder benægter ofte, at dårlig vandkvalitet eller forurenende stoffer i vandforsyningen kan forårsage sygdom og mobilitet falder. Forståelse og have en klar forståelse af, hvad forurenende stoffer betyder, er det første skridt. Du ønsker ikke, at dit vand skal indeholde industriel alkohol eller toiletvand. Du bør heller ikke drikke forarbejdede frugtdrikke, læskedrikke eller te.

Nylige nyheder har rapporteret, at farmaceutiske virksomheder fortynder aktive ingredienser i deres lægemidler for at reducere deres effektivitet. Denne aktivitet vil sandsynligvis stige på hospitaler og i den farmaceutiske industri. Denne form for fortyndet medicin kan have alvorlige langsigtede konsekvenser for mange mennesker.

Børn er en af de mest sårbare. De er vokset op ved hjælp af over-the-counter retsmidler til at erstatte recepter. Et ud af tre børn har en tilstand, der er brugbar, men ikke livstruende. Det står i skarp kontrast til det, det var for tre årtier siden.

Mikrobølger er en anden kilde til potentielt farlig kemisk eksponering. Vi kan nemt tænke på indvirkningen på vores immunforsvar. Amygdalin, som er en form for amygdalin, blev skabt i en termokande beholder, der var blevet brugt i en mikrobølgeovn. Der er en god mulighed for, at stråling fra ovnens magnetiske magneter vil komme ind i dit hjem, næste gang du går til butikken.

Hvis du er som de fleste mennesker, og ikke ønsker alle de sundhedsmæssige risici forbundet med denne livsstil, kan du bare fortsætte dit normale liv og købe en kop, hvis kaffe. Er det ikke det bedste at gøre? Det er bedre at have noget, der giver dig energi. Det er bedre at bruge mindre på invitamin ernæringstilskud af høj kvalitet for at sikre, at du har det helbred, du ønsker.

Hvad er den bedste måde at sikre, at du får en kvalitetskaffe? Du behøver ikke at bruge pengene til at købe en kaffebar, der maler deres egne bønner. I stedet kan du spare penge ved at købe et filter eller papirfilter. Resultatet er, at du kan nyde din almindelige te eller kaffe uden nogen skadelige virkninger. Du vil blive glad for, at du gjorde det.

Du kan skære ned på de kalorier, du spiser fra læskedrikke og snacks med højt kulhydratindhold, herunder slik. Candy er meget opfedning, fordi det er fuld af sukker. Jeg kan ikke lide kaffe, men jeg nyder et lille kunstigt sødemiddel. Jeg vil også tilføje ahornsirup til det, når jeg har brug for noget sødt. Det smager mere som en sød snack mad end pandekager eller vafler.

Når det kommer til snack fødevarer, der er højt indhold af kulhydrater, vil jeg foreslå, at du skære ned på mængden af kulhydrat kalorier ved at fjerne saften fra grøntsag eller frugt. Dette kan gøres med hjemmelavet juice eller skummetmælk eller reducerede fedtsorter. Home kaloriereducerende kogebøger er en fantastisk måde at reducere kalorieindtag.

Hvis du bruger et hjem-kalorie reduktion kogebog til at planlægge dine måltider, vil du have masser af muligheder for dagligvarer og vide præcis, hvad du laver mad. Du kan også købe fedtfattig og kalorie kærnemælk eller skummetmælk sorter, hvis du ikke ønsker at lave din egen juice.

Ved at shoppe i købmanden sparer du ikke kun penge på dyrere dagligvarer, men også på de kalorier, der spildes på snacks med højt kalorieindhold.

Skriv kommentar