Hvad er medicin?

Indledning: Ordsproget “en god medicin smager bittert” har eksisteret siden det gamle Kina. Moderne medicin har vist, at bitter mad er rig på alkaloider, aminosyre, vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer. Disse stoffer har evnen til at lindre sommervarme, rolig rastløshed, stimulere fordøjelsen, øge energien og reducere feber. Eksperter foreslår, at vi spiser mere bitter mad i sommervarmen.

For det første indeholder so tidsel kulhydrater, B-vitaminer og C-vitamin. I sommeren sår tidsel gør en god kost valg. Dette skyldes, at det ikke kun hjælper med at tilfredsstille sult, men producerer også spyt og slukker tørst. Så tidsel, som er varm, kan regulere kroppens funktioner, forskønne huden og hjælpe folk med at føle sig afslappede og energiske. So tidsel har evnen til at lindre symptomer som menstruationsproblemer og alleviateleen sygdomme.

Den anden er bitre bambusskud. Coreana naturlægemidler omfatter bitter bambus skud.

* Stilbene * Fatix * Hvidløg * Homoyer * Rose hofter * Eugenol

Kaktus er tredje: Traditionel kinesisk medicin mener, at den bitre smag af kaktus kan tilskrives sin kolde natur. Det kan støtte med vægttab og afvænning. Talrige eksperter har rapporteret positive resultater i deres helbred og på kvaliteten af deres dyrkningsprodukter ved hjælp af kaktus. Kaktus kan bruges til at behandle mange betingelser såsom forhøjet blodtryk, slidgigt og gigt.

For det fjerde balsampærer: Friske frugter og grøntsager er rige på næringsstoffer, der kan næres til menneskekroppen. Disse næringsstoffer kan gå tabt, når frugt og grøntsager er beskadiget af varme, lys eller fugt. Fødevarer blev traditionelt bevaret ved tørring. Balsam kan bruges som konserveringsmiddel. Det kan forsinke eller forhindre madfordærd og kan forbedre madens kvalitet. Det anbefales ikke til alle mennesker, da bitter melon kan have en bitter smag. Men dens ernæringsmæssige fordele og effektivitet har vist sig at være til gavn for den menneskelige krop. En bitter melon er også en centerne celle, der forværrer kolesterol. Dette er hovedårsagen til højt kolesteroltal i blodet.

For det femte, skat. Denne ingrediens har meget at tilbyde medicinske fordele. Det kan forbedre forstoppelse og fjerne dårlig ånde. Honning har mange calciumkomponenter, der kan styrke knogler og transportere ilt til blodcellerne. Det er derfor, det er kendt som en antioxidant. Derudover kan honning have evnen til at fjerne toksiner fra kroppen. Honning er en form for fugtig mad, som kan stimulere niveauet af slimhjerne. Det kan også hjælpe med at forhindre allergi og luftforurening.

For det sjette sennep. Sennep kan hjælpe med fordøjelsen og absorbere jern fra mad. Det er også en type fiberrig mad. Det er også højt indhold af vitamin A, hvilket gør det til en type mad, der er både fugt- og vitaminrig. Comfrey, et traditionelt middel mod mange lidelser, herunder gigt og andre forhold, er rig på C-vitamin og kalium. Det kan også bruges som en varm drik. Den gule sennepsplante er også kendt under navnet “rød sennep”. Dette er den dyrkede version af sennepsplanten. Den indeholder meget mere pektin, så det er meget gavnligt for kroppen.

Syvende, byg. Byg har et højt niveau af protein, jern, E-vitamin og betragtes som en fødevare af høj kvalitet. Derudover er det højt indhold af hør, fytiske syrer og skaller, hvilket gør det til en vigtig del af mange menneskers kost.

For det ottende: Persille. Persille har en usædvanlig rodvækst, der kan bruges til at hjælpe med at eliminere toksiner. Det kan fjerne kræftfremkaldende stoffer fra kroppen. Derfor betragtes det som en medicinsk mad.

Niende, rødalger: Rød tang indeholder en masse kemisk syntetiserede kemikalier, der ikke kun kan forebygge kræft, men også forebygge aldring og styrke immunforsvaret.

Skriv kommentar