Fem måder at tilpasse sig kreditkort kriminalitet

Vi er nødt til at have tid, uanset hvad der sker i vores økonomi denne sommer. Mange af os føler knivspids allerede, så det bør ikke overraske dig at høre fra dine venner om deres kreditkort elendighed.

Det er et verdensomspændende problem i vores samfund.

I 1980’erne var der mange mennesker, der erklærede sig konkurs. Kreditkort delinquencies, som dem, der involverer kreditkort, var mere alvorlige for mange, når de mistede deres job, var utilsigtet syge, eller ikke havde råd til at betale deres regninger.

Dette problem var ikke begrænset til långivere og kreditorer. I et forsøg på at inddrive gæld begyndte de at chikanere forbrugerne, selv i deres hjem. Men den nuværende kreditkort love betyder, at du ikke vil blive sendt i fængsel for ikke at betale din regning.

Desværre har forbrugerkreditten ikke oplevet nogen forbedring i USA på grund af stigningen i den konkursramte sats.

Har du dårlig kredit?

Dette er mine fem bedste tips til at forbedre din kredit score så hurtigt som muligt.

1) Undersøg dine kredit rapporter. Du skal vide, hvor du skal begynde. Du kan bestille en gratis kopi af din kredit rapport fra kreditbureauer en gang om året.

2) Gennemgå dine kreditrapporter. Hvis du bemærker fejl, skal du straks rapportere dem til bureauet. Credit bureauer får omkring 40% af deres indkomst fra forbrugere, der ikke tjekker deres kredit rapporter. Disse fejl kan påvirke dine chancer for at få et lån, ikke kun i denne recession, men for fremtidige perioder. Det er ikke nogen god ide.

Vedligehold dine kreditsaldi. Lad ikke din hårdt tjente kredit gå til spilde på grund af en lav balance. Det er vigtigt at sikre, at din bank eller långiver kan bruge og stole nok på dig til at godkende din kredit anmodning.

4) Begræns antallet af kort, du har. Du behøver ikke at have alle ti kreditkort. Hvis du har flere kreditkort end dette, skal du finde løsninger. Kredit score vil blive negativt påvirket, hvis du har for mange kreditkort.

5) Tag små skridt til at tilbagebetale din gæld. Tal med dine långivere, hvis du har svært ved at betale din månedlige afgifter, eller hvis du ikke kan betale din gæld så hurtigt som du gerne vil.

En lille advarsel

Dave Ramsey sagde til mig, at “For at rydde op i din kredit, er du nødt til at tage en dyb indånding.” En finansiel rådgiver vil være i stand til at hjælpe dig med at forbedre din kredit score. Du har ikke brug for mig til at fortælle, hvordan du kan forbedre din kredit score. Hvis du vil have din kredit score til at svæve, bliver du nødt til at gøre det selv.

Du kan forbedre din kredit score og komme til, hvor du ønsker at gå økonomisk ved at tage de rigtige skridt. Du kan muligvis kvalificere dig til et billån med høj rente eller et sikret kreditkort med en lav rente, afhængigt af din kredithistorik. Selv om din kredit historie kan være god, kan du ikke være i stand til at få det lån eller kort, du ønsker.

Du er muligvis ikke godkendt til den nye skifer, men du skal være i stand til at vise dine kreditorer, at de kreditkort, du brugte, var gode. Du kan være i stand til at sætte nogle af dine tidligere gæld på din nuværende kort, og foretage rettidige betalinger, hvis du har god kredit.

Kun hvis du kan få godkendt til et lån med det samme og betale de aftalte månedlige betalinger, vil du være i stand til at få den bil, du ønsker. Selv om det kan synes vanskeligt at betale lånet med det samme, vil det hjælpe din kreditværdighed.

Skriv kommentar