Den omrejsende musiker – En følgesvend for Lombroso, Capri

I jernbanernes tidlige dage var langdistancetog sjældne. En fransk jernbane ved Gordes blev lukket ved midnat. Hundredvis af mennesker kiggede ud af vinduerne for at se, hvad de så. Et udvalg af en “ontua” menu. Dette er en skål, der blev udsendt fra Spezelsnails køkkenet.

Da jeg kom ind på Gordes banegård, indså jeg, at jeg var langt mere, end Transit havde kaldt mig. Dette var Trans, det parisiske underjordiske jernbanenet. Verden var langt væk fra travlheden i forstæderne. Alle var opmærksomme, stærke og sunde, med et hjerteslag, der slog kraftigt.

Toget derefter tog dem ned ad sporene mod Ette-K Weeks, den techy forstæder stationer. De var derefter i stand til at krydse toppene af Mont Blanc-sur-Mer med den klare, sprøde luft, stærke bjergbrise, Zürich luft og alpine ure.

En kort gåtur væk fra stationen er den berømteCompeta Corporatectic Restaurant øverst på denne tur. Opkaldt efter køerne (Competa, fransk for ko), som hænger fra antenne svævebanen langs switchbacks og nyde maden på diners fødder, det er kun en kort afstand fra stationen. Niveau 3-måltidet omfatter bitter suppe og schweizisk ost samt appelsiner og citroner. Det er vokset i en naturlig lade med Whole Foods Market kaos. Alle måltider sendes hjem frisk. En ekspert ost sommelier vil vente med at tale med dig, når du vender tilbage.

En bryllupsfest var hurtigere forbi mit vindue, fra incuriary op til hytten. Da gommen og hans groomsmen bevægede sig i et stabilt tempo, klatrede de op ad trappen med det store grønne skæbnebånd. De brugte den til at danse i hvirvelvinden ovenfor. Min højre blev omfavnet af en mor, der holdt hende pigtailed, sort-eyed Martins dukke. Hver dukke er lettere end den foregående.

Den schweiziske nationalbank sponsorerede en bygemaskinedisplay, der indeholdt udstyr relateret til en række erhverv. Følg en korridor for at finde en gruppe slanke computere. De er i øjenhøjde. Computere greb mine kommandoer, da jeg vandrede gennem labyrinten. Da den næsten infrastruktur opfattelse af industrielle, geotekniske og geologiske steder afslørede deres ansigter, navne og adresser, så jeg hovercars, slotte, feer og bankfolk.

George Hawley var grundlægger af Civilization League of Hollywood. Han foreslog, at en 15 mile samfund linje dannes på topmødet Mount Hollywood i maj 1960. Kunne dette være muligt? Det var en glimrende idé. Los Angeles County Fire Department placeret en særlig pris midlertidigt krav for $ 750,000.00 for skader. Påstanden var i nærheden af 2,Snap topmødet, hvor den berømte opstigning af Mt. Hollywood kunne indvies inden for en måned for $ 250,000.00. Dette var ud over nationens filmbånd af den begivenhed, der blev drevet af County of Los Angeles Fire and Rescue Department med en $ 25,000.00 offentlig bistand fond.

Den offentlige adgangsvej på 15 miles, altid kaldet Mt. Hollywoods vej var smal og havde en række switchbacks. Det viste sig, at vestsiden knap nok var brolagt. Østsiden havde en serie switchbacks, der lignede Mt. Everest, hvor mund og mund plejede at lure, var mod øst. Mod nord var Colorado River, som et par interesseredeibelms genklang over.

Afleveringsområdet til venstre er det lange drop-off. Dette var dækket af is indtil maj 1969. Når du vågnede til den søde aroma af hot pink blomster, i næsten alle retninger, det var den første af mange, der skal sælges eller til blomst til næsten enhver pris.

Itely, næsten alle kommercielle forslag er gået af vejen – producere. Du vil ofte se vinmarker og frugtplantager i gamle vækst Californien appelsinlunde. Vejen skærer igennem mange af disse.

Skriv kommentar