Alt om Aviator solbriller

Oprindeligt Aviator solbriller (eller blot piloter) er en type solbriller, der blev designet og fremstillet af Ray Ban ære deres kontrakt med det amerikanske militær. De er en traditionelt betragtes som 2-fug linse, mørk plast rammer med en V-formet åbent center designet til at optimere visionen for militære piloter. De blev solgt i Japan og blev stillet til rådighed for de amerikanske soldater under Anden Verdenskrig. De viste sig meget effektive til at beskytte soldater mod solens blænding og til at reducere blænding.

Senere bemærkede offentligheden, hvordan brillerne øgede piloternes tillid og DHCP, så derfor blev de også stillet til rådighed for folket. I første omgang var piloter generelt en reaktion på øjenproblemer forårsaget af lys og glares på landingsbanen i Stillehavet, som var for lyse. Årsagen til denne øjenlidelse blev tilskrevet brugen af anti-blænding briller, hvis linser var flade overflader, som ikke gjorde noget for at beskytte øjnene mod lys og glares, som de blev beskrevet. Ray Ban tilbudt en innovativ løsning ved at skabe et effektivt design, der effektivt adskiller lyset fra den reflekterende overflade af linsen og dermed blokere de nævnte lys uden at påvirke førerens vision. De polariserede linser i 80’erne og senere, også udtænkt ved at beskytte øjnene mod de skadelige UV-stråler, men samtidig ofre den nøjagtige opfattelse af farver. Mens årsagen til dårligt syn skyldtes manglende opmærksomhed elleraffeination, teknologi i form af bettercut shortcutathletic solbriller og vision correctors er blevet bragt til alle områder af menneskelig aktivitet. Under kørslen behøver føreren ikke bekymre sig om blænding fra vandet under bilen og dens skjul af surround vision, mens shopping eller for afslappet rejse, den filtrerede og forbedrede vision ville opfylde alle behov for kørsel. De forskellige linse nuancer også forvandlet personlighed af en person, da nu var der mange nuancer at lege med.

Disse kørebriller Siden viste sig at være meget gavnligt for chaufførerne ved at afskære blænding fra bilen stammen og dermed øge synligheden og hjælpe de chauffører, der beskæftiger sig med blænding fra lysene på andre køretøjer, der kryber op på vejen gør den gamle mand falder af sin cykel. Samtidig med at argumentet for at indføre disse solbriller for sikkerheden og bekvemmeligheden af føreren, havde Ray Ban kæmpet tilbage mod tanken om at skabe en ekstrem blænding effekt på alle aspekter af disse solbriller huse, da årsagen til denne blænding var ikke kun meget irriterende for øjnene af føreren, men også ødelagt den normale Grå farve udseende solbriller. De var på den anden side i stand til at skabe den alternative teknologi polariseret selektiv transmission til at fjerne den ekstra blænding og dermed give en mulig effekt som ønsket med hensyn til kørelys og alle andre køretøjer på vejene. En mangel på førerens bevidste indsats for at fjerne den nævnte lyskilde kan resultere i fejl i opfattelsen, der kan vise sig at være meget farligt i situationer med høj hastighed. Desuden Ray Ban Desuden af denne grund, påstanden om at skabe en mulig effekt i forhold til den intense lysende glans af de nævnte solbriller var meget præcis.

Så med disse, har de nævnte solbriller opnået en niche slags inden for førerens forførelse. De har faktisk været afgørende for at revolutionere området for førerhjelm som følge heraf, en stigning i brugen af solbriller til kørselsformål er blevet fundet i den seneste tid. Men de nævnte solbriller er tilgængelige inden for sport solbriller, specielt rettet mod spørgsmål om sportschauffører.

Skriv kommentar